zaterdag 5 oktober 2013

Een sportieve voormiddag : de scholenveldloop

Beste lezers,

Jullie hebben er ontzettend lang op moeten wachten, waarvoor mijn excuses...
Maar hier is eindelijk een berichtje over de scholenveldloop.
Die begon meteen met een stevige opwarming waarna de meisjes van het eerste leerjaar meteen mochten starten met lopen. Iedereen was enorm gemotiveerd en heeft zich ook goed ingezet!
Het was heel fijn dat niemand opgegeven heeft. Eloïse was meteen bij de eersten als snelste weg en dat heeft ze ook tot het einde volgehouden. Ze behaalde een verdiende 2e plaats en kreeg hiervoor een zilveren medaille. Proficiat, Eloïse! Mama, papa en jouw 2 zussen zullen zeker wel fier zijn op jou.
Na afloop kreeg iedereen een sappige appel en een verfrissend watertje.

Na even rusten was iedereen klaar om er weer goed in te vliegen.
Meester Bram nam meteen de touwtjes in handen om de kinderen te begeleiden tijdens een aantal sportactiviteiten. Nee, Philippe Geubels, deze LO-leerkracht stond niet met zijn handen in zijn zakken! :-)
We begonnen met de parachute, gingen nadien touwtrekken en touwspringen om vervolgens af te sluiten met een leuke dans bij de dansleerkracht.

Kortom, het was een zeer sportieve voormiddag waar we als klas enorm van genoten hebben om allemaal samen deel te nemen aan alle leuke activiteiten. Ideaal voor een goede teamspirit!
Bedankt aan al mijn meisjes omdat ze zich zo goed ingezet hebben. Dat was heel fijn!
Ook bedankt aan meester Bram voor de superbegeleiding en juf Lies om hier en daar mee een oogje in het zeil te houden.

Tot binnenkort,
Juf NenaGeen opmerkingen:

Een reactie posten